[Foto: John Schnobrich a Unsplash]

La Secretaria de Telecomunicacions i Transformació Digital posa en marxa el repte “Revolucionem l’accés digital a la informació de l’Administració” en el projecte Govtech, una crida a les empreses emergent perquè participin de la transformació digital de l’administració. Aquest concurs, que busca projectes innovadors, es presentarà el 18 de juliol a l’Espai BITAL de l’Hospitalet de Llobregat (10.00 h).

El canvi i l’evolució que demana l’era digital també ha arribat a les administracions i és per això que se’ls demana que innovin i s’adaptin per tal d’aconseguir relacions més properes, àgils i flexibles amb la ciutadania. Les tecnologies innovadores aplicades als ens governamentals per a posar el focus en les necessitats de la ciutadania es coneix com a Govtech i l’executiu català utilitza la innovació tecnològica per a fer realitat aquest canvi.

La crida que fa el Govern es dirigeix a aquelles empreses capaces de donar solució al repte de l’accés digital a la informació que dona l’Administració. Amb tot, seran cinc reptes i les participants hauran d’oferir les solucions més innovadores. Les finalistes rebran una remuneració econòmica com a premi, mentre que la guanyadora de cada projecte executarà el pilot amb un pressupost en concret.

Totes aquelles empreses que hi estiguin interessades hauran de fer-ho en el formulari previst i la data límit serà el 15 de juliol a les 23.00 h.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram