Ana Montaner i Juan de Dalmau, amb els assistents als tallers per a periodistes de l’ISU [Foto: IEEC]

L’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC) participa en el Programa d’Estudis Espacials que promou la Universitat Internacional de l’Espai (ISU) durant els mesos d’estiu en col·laboració de l’Agència Espacial Europea (ESA). Des de Houston, Texas (Estats Units), l’IEEC pren part en diferents activitats del programa del programa internacional.

Es tracta de la formació que ha dut a terme la responsable de l’Oficina de Comunicació, Ana Montaner, a través de diferents tallers. En el primer, va centrar-se en les claus per tal d’aconseguir la millor entrevista que es fa. Montaner, acompanyada per l’excap de Comunicació del Centre Tecnològic de l’ESA als Països Baixos, Juan de Dalmau, van oferir als periodistes una experiència pràctica d’aprenentatge que els ajudi a encarar aquests escenaris.

En el segon taller, enfocat en la comunicació de crisi, va ensenyar als assistents una introducció pràctica a la comunicació en cas de crisi en episodis com els llançaments i les missions espacials. Així, els participants van aprendre de quina manera caldria comunicar públicament un accident greu o el pitjor de tots els casos que es podien haver donat.

Aquesta ha estat la tercera ocasió en què l’IEEC ha participat en el programa d’estudis espacials de l’ISU i enguany ha coincidit amb els beneficiaris dels ajuts NewSpace Catalonia que van lliurar la Generalitat de Catalunya i l’IEEC. Es tracta de Laura González, Marc Casanovas i José Manuel Rodríguez.

L’IEEC trepitja Brasil en el programa internacional d’estudis espacials SSP
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram