[Foto: CaixaForum Girona]

CaixaForum Girona acull l’exposició “PRINT 3D. Reimprimir la realitat”, una mostra a través de la qual pretén aprofundir en la tecnologia d’impressió en tres dimensions. A partir de 200 peces impreses, ajudarà a explorar l’impacte d’aquesta tecnologia en el dia a dia dels ciutadans i mostra la capacitat de transformació amb projectes disruptius i innovadors. Aquesta exposició romandrà oberta fins a finals del mes d’agost.

La impressió 3D és una tecnologia que no té límits i és col·laborativa i presenta nous reptes en el nostre model productiu. D’aquesta manera, ciutadans de diferents indrets del món poden dissenyar i compartir els seus dissenys d’un producte que podran imprimir en clau local.

En la visita a l’exposició, els ciutadans podran veure moltes aplicacions pràctiques en les quals s’està emprant la impressió en 3D, com en els camps de la medicina, la moda, la construcció o l’art. Dividida en vuit àmbits temàtics, la mostra està formada per més de 200 peces impreses en 3D, acompanyades per elements audiovisuals i múltiples mòduls didàctics perquè els visitants coneguin el món de la impressió 3D.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram