La directora general del CZFB, Blanca Sorigué, i el director regional de BBVA a Catalunya, Francisco Pla, signen l’acord de col·laboració [Foto: CZFB]

El Consorci de la Zona Franca de Barcelona ha anunciat que el banc BBVA serà el patrocinador de la vertical talent de la Barcelona New Economy Week, que tindrà lloc del 7 al 10 d’octubre al DFactory. Amb aquest conveni, BBVA reafirma el seu compromís amb l’esdeveniment referència sobre nova economia a l’estat espanyol.

BBVA ha tingut en compte el caràcter emprenedor de Catalunya i la seva capacitat per a atraure talent a l’hora de renovar com a patrocinador del BNEW. Els últims dies s’ha conegut, també, la participació del banc Ibercaja com a patrocinador de la vertical sostenibilitat.

En aquesta edició, tindrà tres platós i set sectors clau per a la nova economia, que es repartiran de dos en dos a cada plató. En total, seran els de salut, indústria digital, talent, sostenibilitat, mobilitat, experiència i aviació, aquest últim la gran novetat de la cinquena edició de la BNEW. Així, connectarà set esdeveniments globals, que tractaran les set verticals. Enguany, confia a consolidar la participació de 1.500 startups participants i la col·laboració internacional amb el 30% de visitants de 103 països diferents.

El banc Ibercaja, patrocinador de la BNEW 2024
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram