El rector de la UAB, Javier Lafuente, i el president de l’Aeroclub Barcelona-Sabadell (ACBS), Joan Nogueroles, han signat l’acord de col·laboració [Foto: UAB]

Els estudiants del grau de Gestió Aeronàutica de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) podran dur a terme les seves pràctiques curriculars per a obtenir la llicència de pilot privat a l’Aeroclub Barcelona-Sabadell (ACBS). L’acord de col·laboració entre ambdues parts permetrà, així, oferir un curs compatible amb els horaris del grau a partir del segon semestre del curs 2024-2025.
L’Aeroclub Barcelona-Sabadell dotarà els estudiants la formació necessària per a obtenir la llicència de pilot privat i ho combinarà amb les 150 hores previstes en el grau que s’imparteix a l’Escola d’Enginyeria de la UAB.
Aquest acord té una vigència per a quatre anys prorrogables i suposa la primera concreció del protocol d’intencions que han signat la UAB i l’aeroclub sabadellenc. El grau en Gestió Aeronàutica va cursar-se, per primer cop, l’any 2009-2010, i la UAB va ser pionera a l’estat espanyol a oferir aquests estudis. Les seves sortides professionals abasten des de la planificació comercial en els sectors aeroportuari i aeri fins a la planificació estratègica logística i operacional d’un aeroport.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram