El delegat especial de l’Estat al CZFB, Pere Navarro i el CEO de la companyia, Héctor Zapata [Foto: DFactory]

El DFactory Barcelona, l’ecosistema d’indústria 4.0 de referència internacional impulsat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) ha incorporat Tetravol, una empresa especialitzada en el desenvolupament d’aplicacions de realitat virtual i augmentada, experiències digitals immersives i interactives, proporcionant solucions completes que van des del concepte i el disseny fins al desenvolupament i suport. Des de la seva fundació amb seu central a l’Estat espanyol.

Tetravol s’ha consolidat com un líder en el seu camp a nivell internacional, havent desenvolupat projectes als Estats Units, França, Emirats Àrabs, República Dominicana i la Xina, entre d’altres.

Els productes i serveis de Tetravol abasten des de solucions de realitat virtual per a la planificació urbana i arquitectònica fins a aplicacions de VR per al sector educatiu i empresarial, passant per Hologrames, configuradors de producte interactius, simuladors de Realitat Virtual per a la formació i entreteniment, Fotogrametria i Bessons Digitals, aplicacions Web3 amb Realitat Estesa, Gamificació i Desenvolupament de Metaversos.

Tetravol és una empresa especialitzada en el desenvolupament d’aplicacions de realitat virtual i augmentada, experiències digitals immersives i interactives

El delegat especial de l’Estat al CZFB, Pere Navarro, ha destacat que “celebrem la incorporació d’una empresa mundial tan única com Tetravol en l’ecosistema del DFactory Barcelona. El nostre objectiu és continuar fomentant la col·laboració entre les empreses, la innovació oberta, i la disrupció tecnològica gràcies al talent especialitzat, per això, l’arribada d’empreses tan capdavanteres com Tetravol és clau”.

Per la seva banda, el CEO de la companyia, Héctor Zapata, ha afirmat que formar part de l’ecosistema del DFactory Barcelona “no només implica impulsar l’ús de la realitat virtual per enfrontar els desafiaments de la indústria, sinó també explorar nous sectors i solucions en un món cada vegada més digitalitzat. DFactory és un ecosistema de projectes multidisciplinaris, una font de solucions i exploració de nous horitzons. Tetravol en vol formar part, estar present, establir sinergies i posar a disposició de totes les companyies les seves solucions i coneixement en realitat virtual, metavers i arquitectura digital”.

Actualment l’ecosistema compta amb unes instal·lacions de 17.000m2 en quatre plantes, on ja s’han instal·lat més de 30 companyies i en les quals treballen al voltant de 500 persones, unes xifres que avalen el seu 85% d’ocupació.

DFactory Barcelona guanyarà metres en les seves instal·lacions l’any 2024
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram