Josep Martí és el CEO de Nearby Computing [Foto: Nearby Computing]

La companyia catalana Nearby Computing ha tancat una ronda de finançament de 6,5 milions d’euros, a través de la qual impulsarà la seva expansió en el  mercat. Líder quant a l’orquestració i l’automatització per a la tecnologia Edge Computing, ha comptat amb les societats de capital risc Walter Ventures i JME Ventures en aquest moviment econòmic, així com accionistes com Telefonica i Akamai Technologies.

La injecció econòmica que ha rebut Nearby Computing permetrà que se situï com a líder en el segment de mercat d’Edge Computing i farà que pugui expandir la seva plataforma en sector clau, així com consolidar el seu lideratge en territoris com Europa, els Estats Units, Canadà i Àsia i el Pacífic.

Nearby Computing va ser fundada el 2018 com una spinoff del Barcelona Supercomputing Center i ajuda les empreses industrials a maximitzar els beneficis de la seva tecnologia pròpia, Edge Computing. Aquesta tecnologia permet habilitar casos d’ús com el vehicle connectat o l’Internet of Things massiu en entorns industrials.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram