L’equip Cosmic Research amb el coet Lucid [Foto: UPC]

El youtuber Josep Calatayud ha deixat un record per sempre per als integrants de l’equip Cosmic Research, qui van fer història enlairant el primer coet de l’estat espanyol a la competició internacional Spaceport America Cup. En forma de curt documental, es podrà reviure aquesta efemèride, que ja ha quedat escrita als llibres d’història de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Josep Calatayud va gravar, in situ i des dels Estats Units, els moments més emocionants i rellevants del procés de preparació i enlairament del coet Lucid. Així, va conviure amb l’equip integrat per Alba Badia Rifà, Abimael Campillo Simón, Antonio Estrela Zolochevsky, Arnau Pena Sapena, Aleix Ribas Torras, Sergi Pena Sapena, Javier Salmerón Rodríguez, Pablo Torres Rubio i Alfred Valentín Bárez.

El documental, de setze minuts de durada, ja pot veure’s al canal de YouTube de Cosmic Research. I en aquest curt, podran veure’s testimonis en primera persona dels integrants de l’equip, així com els reptes del dia a dia en aquesta competició. Alhora, mostra la manera en què van encarar el concurs i posa la cirereta d’una fita històrica tant per a l’equip com per a la mateixa Universitat Politècnica de Catalunya.

Cosmic Research enlaira el seu coet Lucid
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram