[Foto: Conny Schneider a Unsplash]

El Grup de Treball d’Estratègia Digital de la Comissió de Transformació Digital d’Enginyers de Catalunya ha publicat una nova Guia de la Transformació Digital de la PIME, la qual podrà aplicar-se també a entitats socials. Seguint els principis bàsics que cal tenir en compte per a proposar la transformació digital a les empreses, és una guia que recorda que totes les àrees de les companyies han d’implicar-s’hi.

Així, indica de quina manera cal tractar el procés de transformació digital de les empreses i quins han de ser els pilars fonamentals. Es tracta de les palanques transformadores i que són les persones, la tecnologia, l’estratègia organitzativa i els processos. En paral·lel, sorgeix la necessitat de disposar de mecanismes de mesura i monitoratge que defineixin els valors de la transformació digital.

L’aplicació de la transformació digital en el sector de la petita i la mitjana empresa és cabdal, i és que suposa canvis de model en les organitzacions i les converteix en companyies més eficients i competitives.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram