[Foto: Scott Graham a Unsplash]

L’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC) oferirà una plaça de Postdoc Sènior o investigador científic adscrit a l’Àrea de Recerca de l’institut per a cobrir la feina de desenvolupar eines de modelització i correcció de la variabilitat solar i estel·lar per a detectar exo-Terres. La data límit per a presentar-hi candidatures és el 30 de setembre.

Aquest contracte s’emmarca en la recerca que es fa des de l’IEEC en el projecte SPOTLESS ERC Advanced Grant i que pretén caracteritzar la variabilitat estel·lar per a la detecció la caracterització d’exoterres a partir d’instruments en observatoris terrestres i a l’espai.

Les funcions de la persona seleccionada seran la de coordinar el seguiment de targets de velocitats radials i trànstits, reduir i analitzar les dades, fer la modelització estadística de les mesures d’espectroscòpia de transmissió de trànsits planetaris obtingudes des de terra o des de l’espai, supervisar els investigadors en formació i els estudiants de grau i de màster i preparar articles científics amb els resultats de la recerca.

Els requisits són comptar amb una formació en grau de Física, Matemàtiques o equivalent i un Doctorat en Astronomia o equivalent. Les persones interessades a aplicar per aquesta oferta hauran d’enviar una carta de motivació, el CV i dues cartes de recomanació, tots en format PDF, al correu electrònic RecursosHumans@ieec.cat amb el text “cognoms i nom _OF_IEEC_164_2024” a l’assumpte del correu.

L’IEEC posarà en marxa dos nous equipaments dedicats a l’estudi de l’espai
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram