Albert Tort Pugibet és el nou secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital del Govern [Foto: Albert Tort web]

Albert Tort Pugibet és el nou secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital del Govern. Així ho ha fet públic el mateix Govern després de la reunió del Consell Executiu. Tort relleva Marc Realp, qui ha estat secretari durant nou mesos.

Nascut a Sant Martí Sarroca (Alt Penedès) l’any 1984, Tort és Doctor en Informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i màster en Computació i Enginyer en Informàtica per la UPC.

Des de 2008 s’ha especialitzat en els àmbits de l’enginyeria del Software, la transformació digital, l’assegurament de la qualitat dels sistemes d’informació i la intel·ligència artificial, primer com a membre del grup de Recerca en Modelització Conceptual de Sistemes d’Informació a la UPC, i durant els darrers 10 anys a la multinacional de consultoria tecnològica Sogeti, part of Capgemini, primer com a Research & Innovation Solutions Lead, i des de 2019 fins a l’actualitat com a Chieff Technology Officer (CTO). Tant en l’àmbit professional com acadèmic, ha realitzat diferents publicacions en revistes especialitzades i congressos.

En l’àmbit docent va ser professor d’Enginyeria de Requisits a la UPC i des de 2016 és coordinador del Postgrau en Software Quality Assurance de l’School of Professional & Executive Development de la mateixa universitat.

En l’àmbit polític, és secretari de política municipal de l’executiva de la Federació Alt Penedès-Garraf del PSC, regidor de l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca i conseller del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Mercè Andreu i Rosés, nova directora general d’Innovació, Digitalització i Currículum
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram