L’UPC ecoRacing ésel millor equip de l’estat [Foto: UPC]

El conjunt UPC ecoRacing de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) ha tancat el curs amb 21 premis a Portugal i al Circuit de Catalunya, d’entre els quals destaca la medalla d’or com el millor disseny d’enginyeria i les catorze medalles de plata en altres proves.

El monoplaça elèctric de conducció autònoma ecoRD2023 del conjunt egarenc va ser el segon millor classificat disseny d’enginyeria al Circuit de Catalunya, dins la Formula Student Espanya. Pel que fa a l’eficiència del seu pressupost, a la millor acceleració i a l’Endurance, va situar-se al tercer lloc. I en eficiència energètica, va coronar-se com el millor.

En la seva visita a Portugal, ha aconseguit fer-se amb la medalla d’or en la categoria de disseny d’enginyeria i la medalla de plata a les categories de millor pla de negoci, de millor pressupost, de millor acceleració, de millor skidPad i autoX. A més, va completar la prova Endurance i els 22 km del seu recorregut.

Aquests números situen l’UPC ecoRacing com el millor conjunt de l’estat, alhora que fa créixer el seu palmarès en la seva quinzena temporada. El vehicle egarenc és, doncs, el més reconegut de la història a Catalunya i a l’estat.