Foto: Freepik

Els propers 9, 10 i 11 de novembre se celebrarà a Barcelona el Congrés Govern Digital 2021, el fòrum de debat de referència a Catalunya en l’àmbit de la transformació digital del sector públic, organitzat per la Generalitat de Catalunya, el Consorci Localret i el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC).

El Congrés proposa un viatge d’aventura i d’exploració cap a la descoberta de nous territoris digitals amb l’objectiu d’esdevenir un país capdavanter pel que fa a digitalització de l’àmbit públic.

En companyia d’experts, entitats públiques catalanes i mitjançant un seguit de ponències, taules rodones, tallers interactius, rotllanes virtuals i networking digital, aquest fòrum estrena enguany un nou format i aposta per fomentar la intervenció activa de las persones que hi participen.

Sota el lema ‘Nous escenaris. Noves Oportunitats’, el Congrés Govern Digital 2021 és l’espai d’intercanvi de coneixement i de reflexió que impulsa la transformació de l’administració pública d’acord amb les noves necessitats i valors de la societat, tot aprofitant les oportunitats que ens ofereixen les tecnologies del món digital.

En l’edició d’enguany coneixerem com les administracions públiques catalanes s’estan apropant a la ciutadania mitjançant la creació de nous canals de comunicació i participació; com estan dissenyant els nous serveis públics proactius i personalitzats o quines iniciatives innovadores s’estan duent a terme per obrir les dades amb valor públic.

Núria Oliver farà la ponència magistral

La ponència magistral anirà a càrrec de la Dra. Nuria Oliver, científica de reconegut prestigi internacional en el camp de la intel·ligència artificial, que ens orientarà “Cap a una Intel·ligència Artificial al servei de la societat”.

La 4a edició del Congrés Govern Digital, que aplega més de 150 ponents i una vuitantena de sessions, canvia de format i aposta per un esdeveniment híbrid que combinarà les ponències en línia i taules rodones, on l’audiència hi podrà participar de manera remota, i la presencialitat en forma de tallers pràctics i espais de debat anomenats “rotllanes”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram