Foto: Parc Astronòmic de les Muntanyes de Prades

El Parc Astronòmic de les Muntanyes de Prades prepara el ‘Monogràfic d’astrofotografia: Via Làctica i llarga exposició’ de la mà d’Aleix Roig, un dels cofundadors de l’entitat. Prevista per al divendres 24 de setembre (de 17.30 a 19.30h), aquesta activitat compta amb dues parts que combinaran a la perfecció la vessant teòrica amb la més pràctica.

Enfocat a com fotografiar la Via Làctia, el monogràfic preveu dotar els participants de recursos i conceptes bàsics com l’equip necessari o les diferents possibilitats de fotografiar-la, les fases per fer una astrofotografia de paisatge o com decidir quina és la millor ubicació per a capturar la Via Làctia. En la segona part, posaran en pràctica els conceptes de la primera en una sessió de 90 minuts a l’entorn natural.

La sessió anirà a càrrec de l’astrofotògraf i divulgador científic Aleix Roig, cofundador del Parc Astronòmic de les Muntanyes de Prades. Per a poder assistir-hi és necessària la inscripció i és aconsellable que els participants portin roba d’abric, que disposin d’una llanterna o llum frontal de color vermell i comptar amb una càmera DSLR i un trípode per dur a terme les fotografies.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram