Foto: PERA

El Ponent Exploration and Research in Aerospace (PERA) celebrarà el segon Congrés de Tecnologies Newspace de Ponent Aerospace el proper 9 d’octubre dins del marc de la Setmana Mundial de l’Espai, la World Space Week, que tindrà lloc del 4 al 10 d’octubre.

L’entitat lleidatana ha preparat una jornada que inclourà la presentació del nou laboratori amb què compta i l’exposició de diferents treballs relacionats amb el NewSpace que aniran a càrrec de membres i estudiants relacionats amb PERA.

La jornada tindrà lloc el dissabte 9 d’octubre en format online. El fundador de PERA, Andreu Ibàñez, obrirà el foc amb la primera xerrada, que tractarà sobre el nou laboratori PERA LAB del Parc Científic de Lleida. Hi haurà una segona ponència a càrrec del president de la Unión de Radioaficionados Españoles, Jaume Bonet, el seguirà amb una ponència sobre temes relacionats amb l’espectre radiofònic.

Després serà el torn dels estudiants de diferents àmbits, com el Batxillerat, graus d’Aeronàutica i Astronàutica o de projectes becats per Google GsoC.

PERA és una entitat que té com a objectiu desenvolupar un conjunt de projectes i experiències en un espai aeri superior a aquell on habiten els drons. Per aconseguir-ho, treballa colze a colze amb la iniciativa LleidaDrone Intelligence i ho fa des dels Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida i amb els estudiants que hi cursen els seus graus.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram