Foto: Pepsico

La marca nord-americana de begudes i menjar PepsiCo estrenarà un hub digital a la capital catalana des del qual dirigirà la seva transformació cap a la resta del món i, en aquest desembarcament a Barcelona, crearà fins a 400 llocs de treball. Ho ha avançat La Vanguardia i l’ARA.

Aquest laboratori complementarà la seu que Pepsi ja té al World Trade Center de Cornellà de Llobregat i és previst que posi en marxa un laboratori que requereixi de tècnics altament qualificats per liderar el canvi tecnològic de la companyia.

En l’elecció de Barcelona com la seu del hub, PepsiCo ha coincidit amb altres marques com Microsoft, Alliance Healthcare o Festo, que recentment han posat les seves bases en la capital.

Abans d’establir una nova seu a Barcelona, PepsiCo ja va signar un acord de col·laboració amb l’associació Tech Barcelona a finals del 2020 per potenciar l’ecosistema emprenedor de la ciutat i prendre-hi part. D’aquesta manera, consolida la seva aposta en clau catalana i mirarà la seva evolució digital des de Barcelona.

Torrent diu que inversions com les de PepsiCo posicionen Catalunya “en l’àmbit tecnològic i de captació de talent”

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram