El conseller Roger Torrent, en un acte a Figueres [Foto: Gemma Tubert / ACN]

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ha assegurat aquest dijous que inversions com la de Pepsico, que planeja instal·lar a Catalunya un hub digital amb una inversió de 70 milions d’euros i la creació d’uns 400 llocs de feina, ajuden a posicionar el país “en l’àmbit tecnològic i de captació del talent”.

En declaracions a l’ACN, Torrent diu que el Govern té “molts projectes sobre la taula” i que alguns, com l’avançat per ‘La Vanguardia’ i el diari ‘ARA’ de Pepsico, “feliçment es concreten”. “Seguim treballant per captar inversions estrangeres al nostre país, estem molt ben posicionats per aconseguir-ho”, ha assegurat Torrent.

El conseller ha remarcat que hi ha moltes opcions per “ajudar a fer el salt transformador i generar valor afegit” que necessita Catalunya.

Pel conseller, casos com el de Pepsico posicionen el país “en l’àmbit tecnològic, de la captació del talent i les inversions”, i el fan “un pol molt important, una plataforma atractiva d’inversions”. “No parem de treballar per concretar la major part d’aquests projectes”, ha afegit.

Oficialment, Pepsico evita fer cap declaració del projecte, que han publicat aquest dijous diversos mitjans econòmics, i que ara confirma el conseller d’Empresa.

PepsiCo establirà a Barcelona un hub digital d’abast mundial
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram