Foto: Hospital Clínic

La col·laboració entre l’Hospital Clínic i el centre tecnològic egarenc Leitat torna a agafar força i ara ha desembocat en la creació de la CATI Incubator, un centre que s’enfocarà en la innovació en la tecnologia que s’aplica en els hospitals.

La CATI (Clinical Advanced Technologies Initiative), on s’emmarca aquesta incubadora de projectes, va néixer a mans dels dos organismes per apostar per la innovació en l’àmbit hospitalari, i amb aquest nou centre es fomentarà l’assessorament en la innovació per a projectes de salut digital.

La nova incubadora s’instal·larà a Barcelona, i malgrat que ara funciona des de l’edifici Leitat a la Plaça Catalunya, la seva ubicació definitiva serà al carrer Urgell, a la seu de CATI.

Aquest nou centre, que ja s’està construint, tindrà 8.000 m2 i comptarà amb sales de reunió, àrees d’entrenaments i espais de coworking i oferirà serveis d’assessoria en el desenvolupament de negocis, serveis d’acceleració als projectes que s’hi seleccionin i obrirà vies a diferents fórmules de finançament.

Leitat, de la seva banda, posarà a disposició de la incubadora l’accés a les seves instal·lacions i l’Hospital Clínic oferirà la col·laboració de personal sanitari en aquest projecte. Per rebre les ajudes que ofereix la CATI Incubator caldrà enviar les sol·licituds, que avaluaran el comitè d’experts i en cas de superar aquesta primera anàlisi, podran establir-se per a períodes d’entre un i tres anys.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram