Foto: Freepik

El concurs de Relats d’Astronomia Memorial Ramon Rubio, que promou l’Agrupació Astronòmica de Barcelona, ja és obert i el termini de presentació de relats és obert fins el 15 de novembre. L’entitat barcelonina pretén fomentar l’activitat literària, encoratjar aquells qui s’atreveixin a escriure i posar en valor l’astronomia com a tema que inspiri els participants.

El concurs va aixecar el teló a mitjans del mes de juliol i ja encara el tram final amb les portes obertes a qui hi vulgui prendre part. L’Agrupació Astronòmica de Barcelona ha establert una única categoria i les obres que s’hi presentin tindran una extensió màxima de 5.000 paraules. Cada relat estarà presentat sota pseudònim i haurà de ser inèdit, no haver-se presentat mai abans en cap altre concurs.

Els premiats tindran l’oportunitat de gaudir d’un ‘Sopar amb estrelles’ a l’Observatori Fabra i rebran un val de 150 euros per gastar en la botiga Còsmik i el jurat que dictamini els guanyadors estarà format pel president d’ASTER, Josep Bordes, el Doctor en Biologia Jordi de Manuel, el vicepresident d’ATER, Jaume Roca, i els socis de la mateixa entitat Josep Mora, Maria del Mar López i Josep Marsellès.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram