Foto: Freepik

L’Organització Europea per a la Recerca Nuclear, el CERN, torna a celebrar l’Arts at CERN, un programa on obre la porta a artistes d’arreu del món per tal que presentin projectes artístics que puguin desenvolupar-se a les seves instal·lacions.

Els guanyadors d’aquest certamen passaran dos mesos a la seu del CERN, a Ginebra, i també s’establiran a Barcelona, al centre Hangar de producció i recerca d’arts visuals, on ampliaran la seva recerca i s’aproparan als diferents laboratoris científics amb què compta la capital catalana.

En el seu desè aniversari, el programa Arts at CERN ofereix als artistes guanyadors la possibilitat de conviure a cavall entre Ginebra i Barcelona a través de Collide, el seu programa referent de residència. Amb deu anys d’experiència, Collide ha consolidat el seu objectiu d’enfortir el vincle entre les organitzacions internacionals i ha creat sinèrgies entre l’art i la ciència.

El període per presentar projectes finalitzarà el 22 de novembre però abans, el dia 4, se celebrarà el Collide Info Day, en què els científics, els mentors i guanyadors d’edicions passades resoldran els dubtes als artistes que apliquin a l’edició d’enguany.

Els premiats del Collide 2021 començaran la residència a partir del 2022.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram