Foto: Catalonia Smart Drones

Catalonia Smart Drones és present a la World ATM Congress, la fira internacional de drons i sistemes de mobilitat aèria que té lloc a Madrid. Compta amb 170 expositors de gairebé 110 països i més de 250 conferències amb els experts més grans del sector de l’aeronàutica a nivell global.

S’hi mostren últimes novetats en els sistemes d’aviació tripulada i, la gran novetat d’aquesta edició, l’Expodronica Pavilion, l’aparador més gran sobre aeronaus no tripulades.

A més, s’hi ha presentat una completa programació i diferents demostracions centrades en el futur del vol i la integració de la mobilitat aèria avançada, així com la gestió del trànsit aeri de drones per a la seva aplicació a la indústria, salvament, emergències, agricultura o sector audiovisual.

El Congrés l’organitza l’Associació de Control de Trànsit Aeri (ATCA) i l’Organització de Serveis Civils de Navegació Aèria (CANSO).

Catalonia Smart Drones és una comunitat formada per empreses, centres tecnològics, universitats i agents catalans que té com a objectiu posicionar el país en el sector dels drons.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram