Foto: Freepik

L’entitat Barcelona Digital Talent celebrarà el proper 10 de desembre la jornada Jump2Digital, on convida aquells professionals i empreses del sector digital a trobar-se i intercanviar experiències i coneixements. Sota el paraigua de les companyies capdavanteres del sector digital a la capital catalana, els assistents es reuniran a la Llotja de Mar.

La sessió preveu diferents formes de participació per satisfer les inquietuds dels participants i per enfortir, a més, l’ecosistema digital. Per tal de saber quin és l’estat de forma del sector digital i les seves oportunitats, testar les habilitats digitals dels presents i saber quines empreses estan al capdavant de la digitalització catalana, el Jump2Digital preveu tres zones d’activitats.

Per una banda, el Jump2Challenge, amb activitats dinàmiques i tallers; de l’altra, el Jump2Meet, una connexió entre empreses i possibles futurs treballadors; i per últim el Jump2(Dis)Connect, una zona de lleure on les actuacions digitals no passaran desapercebudes.

L’activitat començarà a partir de les 10.15h amb ponències a l’escenari principal i, alhora, es donaran a conèixer projectes i experiències reals a l’àrea d’exhibició. Cal registrar-se i confirmar-ne l’assistència.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram