Foto: Freepik

L’Observatori del Treball i Model Productiu de la Generalitat ha publicat l’informe sobre les professions millor valorades del 2021 i situa els tècnics de seguretat aeronàutica i els enginyers de telecomunicacions com els dos sectors amb una millor avaluació, seguits pels analistes de gestió i organització. En clau digital, els professionals de vendes TIC són els vuitens a la llista.

Pel que fa a la demanda en els sectors TIC, els tècnics de seguretat aeronàutica pugen fins al segon lloc, només superats pels maquinistes de locomotora, i cal mirar a la posició 20 per trobar els professionals de vendes TIC.

Dins el rànquing global, les deu primeres places estan ocupades per treballadors del sector de l’enginyeria i la programació, tot i que els enginyers no classificats, els analistes de gestió i organització i els analistes, programadors i dissenyadors de pàgines web ocupen, respectivament, des del primer fins al tercer lloc.

Aquest informe valora les professions en clau contractació, qualitat dels llocs de feina, la demanda que hi ha a cada sector i també en fa una anàlisi global. Per comarques, una classificació més al detall, destaquen el Barcelonès, l’Alt Camp i el Vallès Oriental amb les enginyeries millor situades.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram