Marín i Puigneró, durant la visita del vicepresident a L’Hospitalet [Foto: Aj. L’H]

L’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha presentat aquest divendres el projecte de transformació digital L’Hospitalet 6.0 al vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró.

El projecte -que va presentar-se la tardor passada a l’Smart City Expo de Barcelona- té com a objectiu acabar amb la bretxa digital que s’ha visualitzat durant la pandèmia, on moltes persones es van veure perjudicades al no disposar d’accés a les diferents plataformes digitals, per falta de recursos econòmics o de coneixement.

El projecte s’està desenvolupant amb la Fundació Mobile World Capital com a partner principal i compta amb les aliances del Ministeri d’Indústria i l’AMB. Es basa en quatre eixos: la connectivitat, el talent -especialment dels joves-, la innovació i la col·laboració empresarial.

Així, una de les grans apostes és la formació tecnològica i posar en valor el talent dels joves, que compta amb l’aportació de 800.000 euros per part del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. És previst que aplegui 400 joves de la ciutat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram