Foto: Mercat Tecnologia del Vallès

El Mercat de Tecnologia del Vallès comptarà amb la presència de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) en la desena edició d’aquesta mostra, que se celebrarà el 4 de maig en un format híbrid. El mercat vallesà permet que els estudiants de secundària hi presentin projectes pensat per ells mateixos i duts a terme amb l’ajuda del professorat.

La desena edició del Mercat de Tecnologia tindrà dins la seva programació quatre conferències a càrrec de l’ESEIAAT i que tocaran diferents temàtiques. Per una banda, la dels cotxes elèctrics, les bateries i la seva recàrrega, que impartirà l’enginyer industrial per la UPC-ESEIAAT i fundadors de MILLOR BATTERY, ENCHUFING i Baltasar López (10.00-11.00h).

La doctora en Informàtica per la UPC, Rita Planas, impartirà la conferència “La 4a Revolució Industrial: immersos en els sistemes ciberfísics!” (11.00-12.00h). Una hora més tard, l’enginyer superior de Telecomunicació per l’ETSETB parlarà en la xerrada “Impressió 3D: de l’afició a la professió” i l’estudiant d’enginyeria en tecnologies industrials a la UPC i membre de l’associació Cosmic Research exposarà la tasca d’aquest grup (13.00-14.00h).

Aquestes quatre conferències podran seguir-se mitjançant la pàgina de YouTube del centre, mentre que in situ, a la Sala d’Actes, els estudiants presentaran els seus treballs de recerca.

El Mercat de Tecnologies del Vallès està gestionat per l’ESEIAAT, la Universitat de Lleida, la Universitat de vic, els instituts El Sui (Cardedeu), Can Planas (Barberà del Vallès) i l’Escola Pia (Terrassa) i pretén convertir-se en un punt de trobada per a alumnes, professors i la societat per posar en valor la creativitat tecnològica que es respira a les aules catalanes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram