Foto: Freepik

Aquest dimecres 11 de maig (9h) la Cambra de Comerç de Barcelona acull una jornada per a donar a conèixer les oportunitats de finançament del programa europeu CASSINI, que es dirigeix a projectes del sector espacial. L’organitzen conjuntament la Cambra de Comerç de Barcelona i l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya.

Amb veus autoritzades del sector i una planificació prevista per a cobrir les necessitats dels assistents, la jornada intentarà abastar tots els punts que tenen a veure en el model de negoci dins el sector espacial.

En la jornada el responsable d’emprenedoria espacial de l’Agència de la Unió Europea per al Programa Espacial (EUSPA), Dafni Dimoudi, exposarà les possibilitats el finançament que ofereix CASSINI i resoldrà els dubtes dels qui en tinguin.

A més, hi intervindran la presidenta de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca; el secretari de Polítiques Digitals de la Generalitat, David Ferrer, i el Director de l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya, Ignasi Ribas.

Al final de la jornada s’ha previst un temps per a entrevistes presencials entre empreses o emprenedors i EUSPA, sempre sota reserva prèvia enviant un correu electrònic a innovactio@cambrabcn.cat. Les inscripcions es poden fer en línia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram