L’investigador ICREA Roberto Emparan [Foto: ICCUB]

L’investigador ICREA a l’Institut de Ciències del Cosmos de la Universitat de Barcelona (ICCUB), Roberto Emparan, impartirà la xerrada “Dels forats negres a la teoria del tot. Rere les passes d’Einstein i Hawking” el proper 12 de maig.

L’Agrupació Astronòmica de Barcelona (ASTER) promou aquesta jornada, que comptarà amb l’investigador a la seva seu (carrer Viladomat 291, Barcelona), per aprofundir-hi. Aquesta activitat se celebrarà el dijous 12 de maig a partir de les 19.00h i es dirigeix als socis d’ASTER.

Pretén posar el focus en el llegat i la feina que van dur a terme els científics Albert Einstein i Stephen Hawking per conèixer, de primera mà, els avenços científics i tecnològics que tenen a veure amb els misteris i l’origen de l’Univers.

D’aquesta manera, els enigmes sobre els forats negres, la recerca sobre la teoria del tot o els límits de l’espai i el temps tindran resposta gràcies a les aportacions que Einstein i Hawking van fer en aquest camp científic.

A més, Emparan ho traslladarà al segle XXI per evitar que tot i la digitalització i els passos que s’han fet, cal seguir mirant les estrelles per entendre molts dels dubtes que segueixen sorgint dia rere dia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram