Foto: ESEIAAT

Els estudiants de Tercer i Quart d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius que ho desitgin podran assistir als cursos d’estiu que ha preparat l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT) durant dues setmanes de juliol.

El centre egarenc pretén facilitar el coneixement del món universitari als joves estudiants i guiar-los en la seva orientació acadèmica, acostant-los als graus que imparteix. A més, ha adaptat els cursos a cada edat escolar per tal que els assistents l’aprofitin al màxim.

La formació es reparteix en dues setmanes: per una banda, del 5 al 8 de juliol, quan se celebraran les activitats “Cara a cara amb un robot industrial”, “Curs de muntatge, configuració i vol d’un dron” i “Introducció a la fabricació digital”.

Aquests cursos tindran una durada de quatre hores cadascun. En la segona setmana, s’hi afegeix el curs “Disseny 3D amb el software Catia” i es redueix a tres les hores de cadascun, des de l’11 fins el 15 de juliol.

Les inscripcions estaran obertes fins el 20 de juny i els menors de 18 anys hauran d’acompanyar el document amb una autorització paterna o materna al correu promocio.eseiaat@upc.edu.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram