Foto: Freepik

Els premis All Digital Awards 2022, que organitzen la marca All Digital i que acullen propostes de tot el continent europeu, s’entregaran el 29 de setembre a Praga. Amb tres categories (millor dinamitzador digital, millor transformador digital i millor recurs digital), aquests guardons volen reconèixer els èxits i les habilitats de les persones i les organitzacions d’Europa que connecten la ciutadania amb els beneficis i les oportunitats que genera la transformació digital.

En l’edició anterior, la dinamitzadora del Punt Òmnia Torrelles, Lídia Santiago, va ser finalista com a dinamitzadora digital . De fet, la xarxa Òmnia PuntTIC és una de les entitats que millor encaixa en els requisits que es demanen per a presentar-hi candidatura.

Ser una institució que treballi a Europa en l’àmbit de la millora de les habilitats digitals ha ser un requisit indispensable per accedir-hi i caldrà completar la candidatura en línia, amb temps fins el 29 de juliol.

Un cop hagi rebut totes les propostes, el jurat triarà tres finalistes en cada categoria i les anunciarà el 30 d’agost. El 29 de setembre, a l’All Digital Summit que tindrà lloc a Praga, es lliuraran els premis als guanyadors i podran presentar els seves iniciatives a la cita internacional.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram