Foto: Freepik

El Parc Mediterrani de la Tecnologia vol incorporar un gestor de l’acceleradora de l’Agència Espacial Europea (ESA BIC) que doni suport a la posada en marxa dels seus projectes i coordini l’activitat amb els partners. El candidat escollit farà un seguiment del projecte de l’entitat i dels projectes que ha accelerat, seguint i mentoritzant els projectes de les start-ups del NewSpace. El contracte serà indefinit en una jornada completa al centre de Castelldefels.

La persona que s’hi incorpori haurà de coordinar el projecte ACELERADORA ESA BIC Barcelona, fer el seguiment documental semestral de les start-ups incubades, informar sobre el funcionament del programa d’acceleració als partners públics i a l’ESA i coordinar-se amb el personal d’emprenedoria, incubació i acceleració del Servei Gestió Innovació (UPC).

Els requisits per ocupar aquesta plaça són la formació en l’àmbit de la gestió empresarial, tenir experiència com a emprenedor o com a assessor en projectes tecnològics i tenir experiència en l’ús d’eines i metodologies de generació i desenvolupament de projectes emprenedors, així com dominar el català i el castellà.

El Parc Mediterrani de la Tecnologia ha publicat l’oferta al portal Infojobs i des d’allà es poden tramitar-se les inscripcions.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram