Foto: Freepik

L’aliança universitària Unite!, de la qual hi forma part la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) rebrà 14,4 milions d’euros procedents de la Comissió Europea i el programa Erasmus+. D’aquesta manera, la UPC és l’única universitat estatal que podrà aprofitar aquesta injecció econòmica, que començarà el mes de novembre.

Unite! destinarà aquests fons a la implantació dels futurs graus europeus i al desenvolupament d’una Escola Europea de Doctorat al voltant de les àrees de l’energia sostenible, la indústria 4.0., l’emprenedoria o la intel·ligència artificial (IA). En paral·lel, la UPC desplegarà la plataforma Metacampus, a través de la qual es desenvoluparan les activitats i les propostes de formació per a alumnes i investigadors.

El programa Erasmus+ va escollir 17 aliances en la seva primer edició el 2019 i Unite! ja n’era una de les seleccionades. Un any més tard, van sumar-s’hi 24 aliances més i el 2022 és previst que augmenti fins a les 60 universitat europees i 500 universitats el 2024.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram