Kike Herrero treballa com a astrofísic a l’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya [Foto: Jordi Uriach]

La secció barcelonina de l’associació Women in Aerospace Europe (WIA-E Barcelona) celebrarà una jornada familiar l’11 de febrer que farà coincidir amb el dia de la nena i la dona en la ciència i ha preparat un seguit d’activitats a Lleida, on tindrà lloc aquesta jornada.

Per a assistir-hi cal reservar-ne una entrada, que permetrà ser present en el programa d’actes que es duran a terme al Centre Cívic Balàfia. WIA-E Barcelona ha donat molt pes a l’àmbit aeroespacial, i l’ha convertit en el centre d’interès d’aquesta jornada, en activitats per a totes les edats.

Després de la presentació de la jornada, a càrrec de les integrants del grup Womentechmakers Lleida, Abril, Martina i Eliana, i el coordinador del PERA (Ponent Aerospace), Andreu Ibàñez, prendran la paraula diferents experts en la matèria.

Primer, Kike Herrero, que tractarà el Sol i la Terra; després, Mar Porras, amb la xerrada “Construeix la teva història sense límits”; i Women in Aerospace Europe Barcelona tancarà el matí d’actes.

Kike Herrero: “Un dels grans retorns de l’exploració de l’espai són els avenços tecnològics”
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram