Durant tres dies, s’han celebrat catorze verticals a la BWAW [Foto: CZFB]

Tres dies després del seu inici, la Barcelona Woman Acceleration Week (BWAW) 2024 ha tancat la seva quarta edició amb 2.617 assistents i 67 oradors que han tractat els diferents factors que tenen a veure amb la igualtat d’oportunitats per a les dones en l’àmbit industrial i empresarial. Així, s’ha convertit en un gran debat paritari que han permès reflexionar sobre la dona en els àmbits laborals i la indústria.

En l’últim dia de BWAW han tingut lloc les verticals BEducation, BAction, BInternational i BHealth. Durant la primera, s’ha parlat de les diferències de gènere en l’emprenedoria i el sector tecnològic a l’estat, on predominen els homes i existeix una escletxa salarial evident. El dia ha seguit amb l’anàlisi de les empreses estatals, de les quals només el 24% compta amb un pla d’igualtat, malgrat en el sector agroalimentari, on el 29% són dirigides per dones.

La BWAW 2024 ha abordat temàtiques que poden ajudar a avançar cap a la igualtat d’oportunitats i la promoció de les dones en àmbits com l’educatiu, el sanitari, l’audiovisual o el de lideratge. En la seva quarta edició, ha demostrat que és un esdeveniment consolidat i que ha evolucionat cap al dia a dia de les dones en aquests àmbits.

La promoció de les dones en grans corporacions i el lideratge femení, en el segon dia de BWAW
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram