Trobada entre estudiants i empreses a a URV [Foto: Clúster TIC Sud]

El Clúster TIC Catalunya Sud i la Universitat Rovira i Virgili celebren junts un corner date, un espai de trobada entre les principals empreses tecnològiques i digitals del territori i el talent de la URV. Fins al 25 d’abril, ambdós organismes comptaran amb una carpa a les portes del bar del Campus Sescelades, a Tarragona, on els alumnes dels graus, els postgraus i els màsters podran contactar amb les empreses associades al clúster.

Aquesta és una acció dirigida a captar i retenir el talent del territori i permetrà als estudiants conèixer profundament les organitzacions, les possibilitats laborals i les pràctiques i les oportunitats que es generen durant l’elaboració dels treballs de final de grau o de màster.

Les empreses que hi prendran part són Studiogenesis, Xipset, Etecnic, Viajes para ti, Viewnext, Ipte, Ctaima, Movertis, Dynatec, Ten Solutions Software. T-Systems i Inetum. El Clúster TIC Sud, el rectorat de la URV i la direcció de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria, així com la Diputació de Tarragona treballen junts per tirar endavant aquesta iniciativa.

Les empreses del Clúster TIC Sud generaran més de 300 llocs de feina tecnològics
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram