La vicepresidenta Laura Vilagrà, en la presentació de l’exposició [Foto: Govern]

El Palau Robert de Barcelona, acollirà l’exposició “Recorda el futur”, un espai destinat a donar a conèixer les innovacions tecnològiques que s’han dut a terme durant l’última edició del Mobile World Congress Barcelona i a reforçar el paper dels sectors clau per a l’economia catalana dins l’actual moment de revolució digital. La Generalitat de Catalunya i el MWC Barcelona han acordat apropar aquestes novetats a la ciutadania des del cor de la capital catalana i la mostra podrà veure’s des del 14 de juny al 24 de setembre.

L’exposició pretén fer un viatge del passat al futur mostrant la relació entre la tecnologia, la innovació i els sectors de la salut, la mobilitat, l’energia i el  sector tèxtil. Barcelona, a més, ha consolidat el seu lligam amb la celebració del Mobile World Congress i la fundació MWC Barcelona ho evidencia.

En l’acte de presentació, la vicepresidenta del Govern, Laura Vilagrà, ha recordat que “Catalunya és al pòdium europeu en recepció de projectes d’inversió tecnològics i líder destacat a l’estat” i ha recordat que l’exposició ajudarà a “conèixer amb tot detall el paper dels sectors claus per a l’economia catalana en l’actual revolució digital”. Al seu torn, el CEO de MWCapital, Francesc Fajula de Quintana ha explicat que “volem obrir el congrés a la ciutadania i volem fer-ho de manera divulgativa i propera”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram