[Foto: NASA a Unsplash]

L’Institut d’Estudis Espacials de Catalunya (IEEC) contractarà una persona per a cobrir la plaça d’enginyer en el projecte PHOTSAT, un CubeSat de 12U que escanejarà el cel i en traurà fotometria de les estrelles més brillants. La convocatòria romandrà oberta fins al 30 de juliol i la persona seleccionada treballarà des de les oficines centrals de l’IEEC, al campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Entre les tasques de la persona triada, destaquen la seva participació en la definició dels requeriments de software dels diferents subsistemes de la càrrega útil PhotSat, en les reunions del consorci i interactuar amb els diferents equips i proporcionar suport tècnic per a les proves d’altres subsistemes.

Els requisits per accedir-hi seran tenir un grau en enginyeria informàtica i un màster en sistemes, o similars, així com experiència laboral i experiència en projectes d’enginyeria i fluïdesa en anglès, català i castellà.

Aquells interessats a participar-hi hauran d’enviar un CV signat i una carta de presentació a l’adreça RecursosHumans@ieec.cat amb la referència “Cognoms i Nom- OF_IEEC_157_2024”.

L’IEEC ofereix formacions dins el programa d’estiu de la Universitat Internacional de l’Espai
WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram